Hiddink komt bijeen in Zeist en spreekt met trainers- en scoutingstaf
Bondscoach rept niet over eventueel aanblijven

Hiddink komt bijeen in Zeist en spreekt met trainers- en scoutingstaf

26-11-2014 09:58
2

Het is nog altijd niet duidelijk hoe de nabije toekomst van Guus Hiddink er bij de KNVB komt uit te zien. De bondscoach heeft in Zeist inmiddels weer vergaderd met zijn trainers- en scoutingstaf.

Dat weet het Algemeen Dagblad. De oefenmeester was dinsdag de leider bij een regulier overleg. Daar kwamen niet alleen de prestaties van de internationals ter sprake, ook is bepaald welke wedstrijden de staf van het Nederlands elftal de komende dagen gaat bezoeken. Over de rol van Hiddink als bondscoach is volgens het eerdergenoemde dagblad nog niet gerept. Daarom is er nog altijd sprake van een 'radiostilte'.

Hiddink liet eerder deze maand weten zijn lot te verbinden aan de wedstrijd tegen Letland. Omdat Oranje in dat duel als winnaar uit bus de kwam, is Hiddink nog altijd bondscoach. Na afloop liet hij alsnog niet duidelijk weten of hij ook na de jaarwisseling nog bondscoach is. Hiddink gaf aan dat hij 'in dienst van de KNVB blijft', maar wilde niet op zijn toekomst ingaan. De vragen over zijn toekomst hielden zodoende aan.