Oud-doelman stelt Rodgers ultimatum bij Liverpool: 'Drie weken om baan te redden'
Rodgers ligt onder vuur in Engeland

Oud-doelman stelt Rodgers ultimatum bij Liverpool: 'Drie weken om baan te redden'

27-11-2014 14:44

Brendan Rodgers is momenteel niet de meest populaire man in Liverpool. De coach van The Reds ligt al enige tijd onder vuur na de matige prestaties met zijn club. Voormalig Liverpool-keeper Bruce Grobbelaar geeft hem nog drie weken.

De maand november is bijna voorbij en The Reds hebben daarin geen enkel duel gewonnen. Sterker nog: pas woensdagavond werd in de Champions League het eerste punt van de maand gepakt tegen Ludogorets (2-2). "Als hij niets verandert in de komende drie weken, denk ik dat de Amerikaanse eigenaren (de Fenway Sports Group) er iets aan doen", refereert Grobbelaar tegenover de BBC aan een ontslag.

Grobbelaar uitte eerder al forse kritiek op de prestaties van keeper Simon Mignolet, die volgens de voormalige profvoetballer uit Zimbabwe (zes kampioenschappen met Liverpool) "nog erger dan Dracula" is. "Ik zou tweede doelman Brad Jones een kans geven en kijken hoe hij het doet. In de komende transferperiode zou ik dan een nieuwe doelman zoeken die de defensie echt versterkt." Liverpool staat twaalfde in de Premier League en speelt komend weekeinde thuis tegen Stoke City, dat elfde staat met een punt meer.