'Een lastige maand, met onder meer thuiswedstrijden tegen Feyenoord en Ajax'
Dijkhuizen rekent zich nog niet rijk

'Een lastige maand, met onder meer thuiswedstrijden tegen Feyenoord en Ajax'

28-11-2014 16:45
3

Excelsior hoopt zondag in eigen huis het positiespel PEC Zwolle te beteugelen. De Rotterdamse club, die vorig jaar promoveerde, heeft dit seizoen op Woudestein nog niet verloren.

"Het duel met PEC Zwolle is een echte fiftyfifty wedstrijd. PEC Zwolle heeft een goede ploeg. Vooral thuis zijn ze sterk, uit hebben ze pas één keer gewonnen. Wij zijn in eigen stadion nog ongeslagen, dus liggen er zondag voor ons kansen om punten te pakken", zegt trainer Marinus Dijkhuizen op de officiële clubsite.

Wedden

Meer odds

"Het positiespel van Zwolle is erg goed, dat is hun kwaliteit. Ze blijven altijd voetballend naar een oplossing zoeken en vinden die vaak ook. Wij willen hun spel in een vroeg stadium ontregelen. Thuis is dat vaak makkelijker dan uit", vervolgt Dijkhuizen, die met Excelsior momenteel op dertiende plek in de Eredivisie bivakkeert. "We zijn op de goede weg, maar we zijn er nog lang niet."

"Het zou mooi zijn als we voor de winterstop nog wat punten kunnen pakken. Als we halverwege twintig punten hebben, zou dat een mooi aantal zijn. We krijgen in de komende maand echter een aantal lastige tegenstanders, met onder meer de thuiswedstrijden tegen Feyenoord en Ajax", besluit de keuzeheer.