Clubdokter uit zorgen over Ibrahimovic: Die pijn zal er het hele seizoen zijn
Sterspeler van Paris Saint-Germain zal lang niet alle wedstrijden in actie komen

Clubdokter uit zorgen over Ibrahimovic: "Die pijn zal er het hele seizoen zijn"

04-12-2014 12:15
2

Zlatan Ibrahimovic moet zich voorbereiden op een seizoen vol pijn. Volgens de clubdokter van Paris Saint-Germain zal de hielblessure van de Zweedse superster niet geheel genezen.

Eric Rolland laat in gesprek met RMC zijn licht schijnen op de blessure van de Zweedse aanvaller. Door toedoen van het fysieke ongemak moest Ibrahimovic dit seizoen al meermaals vanaf de tribune toekijken. Hij kwam tot op heden tot elf wedstrijden in alle competities - scoren deed de aanvaller negen keer -  namens de titelverdediger in de Franse Ligue 1. Ook komend weekend lijkt Ibrahimovic te ontbreken. De 33-jarige aanvaller krijgt rust in het thuisduel met Nantes.

Door Ibrahimovic komend weekend niet in te zetten, hoopt PSG de Zweedse puntspeler wel op te kunnen stellen in het Champions League-duel met FC Barcelona van volgende week. "Hij heeft nog steeds pijn in zijn hiel. Het is pijn die de intensiteit kan veranderen. Recentelijk is het niet verergerd, maar de pijn zal tot het einde van het seizoen aanwezig zijn. Zlatan zal niet elke wedstrijd spelen. Hij wil slechts om zichzelf denken met het oog op de wedstrijd in Barcelona."