Wenger boos na tegenvallende 'beklimming': Zij mochten met ellebogen voetballen
Fransman niet heel erg kritisch over eigen optreden

Wenger boos na tegenvallende 'beklimming': "Zij mochten met ellebogen voetballen"

06-12-2014 19:19
1

Arsenal heeft de uitwedstrijd bij Stoke City met 3-2 verloren. Hoewel de Londense ploeg een zwakke indruk maakte in het Britannia Stadium, zag manager Arsène Wenger aanleiding om zijn beklag te doen over de opponent.

"Onze speler Calum Chambers kreeg rood (tweemaal geel, red.), maar dat had hij niet verdiend. Helemaal niet als je ziet dat spelers van Stoke de hele wedstrijd met hun ellebogen mochten voetballen", somberde Wenger, die wel erkende dat Arsenal een povere indruk maakte. Al na negentien seconden was de achterstand een feit en die klap kwam de ploeg niet meer te boven.

"Voor rust waren we veel te aardig voor onze tegenstander. Daardoor hadden we in de tweede helft bij een 3-0 achterstand een berg te beklimmen. De beklimming verliep aardig, maar we hadden onderweg wat pech", meende Wenger, die een moeizame relatie heeft met de aanhang van Stoke.

De Fransman bracht de wedstrijd grotendeels in zittende houding door. "De mensen bij Stoke tonen altijd zoveel liefde voor mij. Ik wilde ze daartoe deze keer niet de kans geven."