Doelpuntenhonger Ronaldo nog altijd niet gestild bij eclatante zege Real
Koninklijke heeft ook geen kind aan Almeria

12-12-2014 22:40
16

Real Madrid lijkt helemaal klaar voor het WK voor clubs in Marokko. De Koninklijke was op bezoek bij Almeria oppermachtig en zag Cristiano Ronaldo opnieuw tweemaal scoren (1-4).

Isco zette Real na een half uur op 1-0, maar Verza maakte kort daarop gelijk. Nog voor rust zorgde Gareth Bale voor 2-1. Verza miste na een uur een strafschop, waarna de nummer zeventien de koploper niet af kon houden van de twintigste overwinning op rij in alle competities. Cristiano Ronaldo maakte tien minuten voor tijd 3-1 en zorgde vlak voor tijd ook nog voor de 4-1.

De Portugese ster blijft zodoende hard op weg om zijn competitietotaal van vorig seizoen te verbeteren. Ronaldo kwam afgelopen seizoen tot 31 competitietreffers, maar staat na vijftien duels nu al op 25 (!) treffers. De voorsprong van Real op achtervolger FC Barcelona is vijf punten, maar Barça speelt zaterdag nog uit tegen Getafe.