Dortmund-spits maakt zich op voor 'prachtig verhaal': Ik kan me 1997 herinneren
Getransfereerde aanvaller maakt zich op voor fraai tweeluik

Dortmund-spits maakt zich op voor 'prachtig verhaal': "Ik kan me 1997 herinneren"

15-12-2014 23:13

Ciro Immobile mag zich opmaken voor twee bijzondere wedstrijden in de Champions League. Na de winterstop stuit zijn werkgever Borussia Dortmund in de knock-outfase op Juventus, dat een half jaar geleden nog een deel van zijn transferrechten in het bezit had.

Bij Torino verdiende Immobile een transfer naar Dortmund. Maandagavond keerde hij even terug in Italië om een prijs op te halen. "Dat is behoorlijk belangrijk, vooral omdat ik tijdens de start van mijn Serie A-carrière niet veel doelpunten maakte. Het duurde een tijdje om het aan de praat te krijgen en ik moet iedereen bij Torino bedanken", zei de spits.

Wedden

Meer odds

"Daar heb ik mijn transfer naar Dortmund, een fantastische kans in mijn carrière, aan te danken. Het is een prachtig verhaal dat we mogen aantreden tegen Juventus. Ik kan me herinneren dat ik zes jaar oud was toen Juventus in 1997 de Champions League-finale speelde tegen Borussia Dortmund."

"Het is een genot om tegen een Italiaanse ploeg met enkele oud-teamgenoten te spelen. In Duitsland zeggen ze dat Juventus de sterkste ploeg was uit de tweede pot, dus het is normaal dat er een beetje onrust is. Maar we kennen onze kwaliteiten en we zijn vol vertrouwen", aldus Immobile.