Worden toegejuicht in een volle Kuip, daar had ik nooit van durven dromen

"Worden toegejuicht in een volle Kuip, daar had ik nooit van durven dromen"

Gepubliceerd: dinsdag 23 december 2014 om 12:25di 23-12-2014 om 12:25

Fred Rutten bracht in het verleden vaak als trainer van de tegenpartij een bezoek aan De Kuip. De oefenmeester van Feyenoord is maar wat blij dat het Legioen nu achter hem staat. Zelfs zijn dochters zijn zwaar onder de indruk, terwijl doelman Kenneth Vermeer nog steeds verbaasd is.

"Mijn dochters vinden de sfeer in De Kuip geweldig", vertelt Rutten aan Feyenoord Magazine. "Als trainer van de tegenpartij vond ik De Kuip al een mythe. Nu ik deel uitmaak van Feyenoord heb ik het stadion achter me en het doet me goed dat mijn dochters dat ook zo kunnen beleven."

Naast Rutten is ook Vermeer, ondanks zijn veelbesproken transfer van Ajax naar Feyenoord, goed opgevangen door het Legioen. De doelman kan het eigenlijk nog niet geloven. "Elke week word ik toegejuicht in een volle Kuip, daar had ik nooit van durven dromen."

Ook buitenshuis is steevast een groot gedeelte van de aanhang aanwezig om de manschappen van Rutten naar overwinningen te schreeuwen. Het Legioen vaardigt met gemiddeld 721 uitsupporters de meeste fans af naar uitwedstrijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws