Messi op Stamford Bridge is uitgesloten: Wij hebben niet de voorwaarden
Financial Fair Play zet op voorhand streep door transfer naar Chelsea

Messi op Stamford Bridge is uitgesloten: "Wij hebben niet de voorwaarden"

24-12-2014 10:59
3

Een overgang van Lionel Messi naar Chelsea zit er niet in. Manager José Mourinho heeft de vrijage van zijn speler Cesc Fàbregas direct de kop ingedrukt, omdat de club vastzit aan de regels omtrent Financial Fair Play.

Fàbregas zei enkele dagen geleden dat hij vurig hoopt dat Messi FC Barcelona voor Chelsea verruilt, net zoals hij afgelopen zomer deed. De Spanjaard kan blijven dromen, want dat gaat volgens Mourinho niet gebeuren. "Nee, daar heb ik geen kans op", zei de Portugees op de vraag of hij de mogelijkheid zou hebben Messi vast te leggen.

"Op dit moment is er Financial Fair Play en daarmee moeten we bepaalde regels en bepaalde cijfers aanhouden", vervolgde Mourinho in een vraaggesprek met BT Sport. "Wij hebben niet de voorwaarden om een 'super amazing' speler, die met 'super amazing' bedragen betaald wordt, te halen."

Geruchten over een vertrek van Messi bij FC Barcelona zwellen steeds vaker aan, hoewel teamgenoten telkens bezweren dat de Argentijn nog steeds erg gelukkig is in Catalonië. "Of ik hoop dat Messi ook naar Chelsea komt? Nou en of! Waarom niet? Ik zou dat alleen maar toejuichen, ben volkomen voorstander", zei Fàbregas, die met hem samenspeelde in Camp Nou.