'Arsenal legt lat voor defensieve versterking hoog: Ramos naar Londen'

'Arsenal legt lat voor defensieve versterking hoog: Ramos naar Londen'

Gepubliceerd: woensdag 24 december 2014 om 11:25wo 24-12-2014 om 11:25

De defensieve problemen van Arsenal moeten in de winterse transferperiode opgelost worden met de komst van een extra verdediger. Manager Arsène Wenger legt de lat daarbij erg hoog en polst de mogelijkheid om Sergio Ramos van Real Madrid over te nemen.

De Spanjaard Ramos (28) geldt als één van de allerbeste verdedigers ter wereld. Niet geschoten is altijd mis, zal Wenger gedacht hebben en dus won hij informatie in over een mogelijke transfer. "Wenger heeft gebeld met René Ramos, de zaakwaarnemer en broer van Sergio Ramos", weet AS-journalist Manolete, pratend met La Goleada.

Ramos speelt al sinds september 2005 voor Real Madrid, dat hem overnam van Sevilla. De verdediger was recent nog trefzeker in de finale van het WK voor clubs, zoals hij ook in de eindstrijd van de Champions League doeltrof. Naar verluidt zijn gesprekken over contractverlenging echter nog ver verwijderd van een akkoord. Zijn verbintenis loopt nog tot medio 2017.

Met Real Madrid won Ramos afgelopen jaar vier prijzen. In 2015 mikt de Spaanse international op nog meer zilverwerk. "Carlo Ancelotti heeft elke speler op zo'n hoog niveau gekregen en de club heeft de statuur die het verloren had weer terug. Als we zo doorgaan, dan kan het team opnieuw een geweldig jaar hebben. We willen nog meer prijzen vieren met onze fans", zegt Ramos op de clubsite.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws