Maaskant rekent op 'fantastische sponsoren': Kwaliteitsinjectie is geen geheim
NAC-trainer mikt vol op handhaving met beoogde aanwinsten

Maaskant rekent op 'fantastische sponsoren': "Kwaliteitsinjectie is geen geheim"

02-01-2015 18:00
4

Robert Maaskant heeft officieel ingestemd met een rentree in het Rat Verlegh Stadion. De 45-jarige Schiedammer gaat aan de slag als hoofdtrainer van NAC Breda, waar hij tussen juni 2008 en augustus 2010 eveneens de scepter zwaaide.

"NAC heeft een speciale plek bij mij en dat heeft zeker meegespeeld in mijn beslissing", laat Maaskant weten aan de NOS. "Ik ben blij dat ik hier weer ben en blij dat ik kan kijken of we wat moois kunnen gaan maken hier. Het is geen geheim dat er een kwaliteitsinjectie moet komen. Iedereen weet ook dat NAC financiële problemen heeft."

Maaskant is niet bang voor een situatie waarin de versterkingen uitblijven. " Daar is gelukkig een oplossing voor gevonden door heel veel fantastische sponsoren die daar in gesprongen zijn", aldus de trainer, die sowieso Dirk Marcellis tot zijn beschikking krijgt. Voor de nummer zeventien van de Eredivisie is er echter meer werk aan de winkel.

"Ik geloof dat de groep die er nu is zich moet kunnen handhaven in de Eredivisie. Ik denk dat die beter moet kunnen dan ze hebben laten zien. Dat is een kwestie van heel hard mee werken om dat eruit te halen. Maar daarnaast zijn er financiële middelen om spelers te halen en het is nu aan ons om de juiste mensen binnen te halen", aldus Maaskant.