Breaking news

LIVE: Niet op hoogste versnelling voetballend Ajax maakt 0-3 in Klassieker

Coach United-opponent grijpt in: Focus niet op de schoenen van Van Persie
Van Persie mag United-shirt niet al vooraf toezeggen

Coach United-opponent grijpt in: "Focus niet op de schoenen van Van Persie"

Gepubliceerd: zaterdag 3 januari 2015 om 17:41za 03-01-2015 om 17:41

Coach Gary Johnson is met Yeovil Town in voorbereiding op een prachtige FA Cup-wedstrijd: Manchester United komt op bezoek. Een prachtig affiche voor de club uit de League One, dat echter niet geïmponeerd wil worden.

Johnson heeft verboden dat zijn spelers op de foto gaan met United-sterren. Daarnaast mogen de shirts pas na het laatste fluitsignaal geruild worden. "Voordat we naar Wembley gingen om de finale van de play-offs te winnen, deden we een tour en waren we volkomen gefocust op de wedstrijd. In dit geval is dat uitgesloten", aldus de coach tegenover de Daily Star.

"Het enthousiasme is natuurlijk groot, maar ik wil selfies met Wayne Rooney of iemand anders voorkomen. Spelers moeten klaar zijn om te voetballen en daar moet de focus zich op richten. Niet op de schoenen van Van Persie of iets anders. We moeten professioneel zijn en alleen maar nadenken over de bekerwedstrijd", aldus Johnson.

"Er moet gestreden worden. We treffen één van de beste teams ter wereld en daar moet je iets tegenover zetten, inclusief een goede instelling. Dat kan niet gecombineerd worden met het vooraf maken van foto's of het ruilen van shirts", besloot de coach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws