Kuyt wordt hoofdpijndossier voor Feyenoord: Je moet bij Van Geel zijn

Kuyt wordt hoofdpijndossier voor Feyenoord: "Je moet bij Van Geel zijn"

04-01-2015 21:20
8

Het is de vraag of Dirk Kuyt aan het einde van het seizoen terugkeert bij Feyenoord. Beide partijen willen wel, maar zien nog veel beren op de weg. Fred Rutten houdt zich op vlakte.

Kuyt heeft een aflopend contract bij Fenerbahçe, de Turkse topclub wil graag verlengen. De oud-international van Oranje heeft het bovendien goed naar zijn zin in Istanbul. Het is daarom de vraag of het in de zomer tot een rentree bij Feyenoord komt voor de aanvaller. Rutten weigert dieper in te gaan op de situatie.

"Daar weet ik niks van. Ik ga daar ook niet op in", verklaart de trainer van Feyenoord tegenover FOX Sports. "Je hebt me die vraag al gesteld. Niet? Dan was het iemand anders. Maar het blijft hetzelfde. Het zijn allemaal speculaties. Voor het transferbeleid, voor volgend jaar moet je bij onze technisch directeur (Martin van Geel, red.) zijn. Niet bij de trainer."

De 34-jarige Kuyt heeft een vaste basisplaats bij Fenerbahçe, waarvoor hij in 79 wedstrijden 22 keer scoorde. Bij zijn vertrek uit Rotterdam in 2006 beloofde hij op een dag terug te keren.