Je ziet dat de jongens op Varkenoord goed voorbereid zijn op deze stap
Technisch directeur Van Geel volgt drietal op de voet

"Je ziet dat de jongens op Varkenoord goed voorbereid zijn op deze stap"

08-01-2015 12:38
1

Dat drie talenten van Varkenoord momenteel met Feyenoord mee zijn op trainingskamp, heeft twee redenen. Technisch directeur Martin van Geel volgt de verrichtingen van Bart Nieuwkoop, Jari Schuurman en Kamil Miazek met bovengemiddelde interesse.

"Enerzijds willen we hen laten ruiken aan het niveau, aan de andere kant kunnen wij zo beoordelen hoe dicht die jongens tegen de groep aan zitten en of ze de stap kunnen gaan maken", legt Van Geel uit op de website van Feyenoord. "Die werkwijze is ons de afgelopen jaren goed bevallen en het is fijn dat we die lijn dit seizoen kunnen doortrekken."

"Je ziet dat deze jongens enorm gretig zijn en het fysiek redelijk goed kunnen opbrengen", vervolgt de td van de Rotterdammers. "Dit is een pittige week voor die spelers, maar je ziet dat de jongens op Varkenoord goed voorbereid zijn op deze stap. Het is de bedoeling dat deze spelers, net zoals een aantal andere jongens uit de jeugd, in de tweede seizoenshelft nu en dan zullen meetrainen met de eerste selectie."