Absolute ster verwelkomt tienersensatie bij Real: Ik zie veel potentie
Ronaldo: "We moeten hem de tijd geven te leren en de beste keuzes te maken"

Absolute ster verwelkomt tienersensatie bij Real: "Ik zie veel potentie"

13-01-2015 10:36

Gouden Bal-winnaar Cristiano Ronaldo denkt dat Martin Odegaard op weg is naar een mooie toekomst en steunt de jonge Noor. Volgens de Portugees kan de middenvelder een succes worden bij zijn club Real Madrid.

Odegaard wordt begeerd door de complete Europese top, waaronder FC Barcelona, Bayern München, Manchester United en Manchester City, maar ook Ajax is in de markt. De zestienjarige, drievoudige internartional legde al diverse bezoeken af en trainde recent nog mee bij Real Madrid. De Koninklijke lijkt op dit moment de meeste kans te maken op de komst van Odegaard.

De ster van Real Madrid, drievoudig Wereldvoetballer van het Jaar Ronaldo, heeft daarop vooruitlopend zijn goedkeuring uitgesproken over een transfer van de tienersensatie naar de Spaanse hoofdstad. "Hij is een goede speler. Een jonge knul die nog kan groeien, hij is zestien jaar", citeert The Daily Mail Ronaldo.

"Hij heeft een mooie toekomst", voegt Ronaldo toe. "We moeten hem de tijd geven te leren en de beste keuzes te maken, maar ik zie veel potentie in deze speler. Hij heeft een goede linker." Odegaard zat vorige week op de tribune toen Real Madrid op bezoek ging bij stadgenoot Atlético Madrid, nadat hij naar Spanje was gevlogen voor gesprekken met Real.