Duitse laagvlieger bemoeit zich met ongelukkige WK-topscorer aller tijden

Duitse laagvlieger bemoeit zich met ongelukkige WK-topscorer aller tijden

14-01-2015 13:11
1

De kans bestaat dat Miroslav Klose binnen nu en twee weken terugkeert naar de Bundesliga. Werder Bremen gaat een poging doen om de Duitse goaltjesdief van SS Lazio over te nemen.

Klose kan bij de nummer drie van Italië niet rekenen op een basisplek en ligt de laatste weken ook nog eens hevig onder vuur door zijn improductiviteit. De optelsom is snel gemaakt in Bremen. "Als Miroslav op de markt komt, dan gaan wij ons daar mee bemoeien", verklapt directeur Thomas Eichin aan Bild.

Klose stond tussen 2004 en 2007 al onder contract bij Werder Bremen. De club uit het noorden van Duitsland is de laatste jaren afgezakt naar de degradatiezone. Eichin: "Klose kan ons helpen. Hij heeft hier een rijk verleden en een zeer goede naam."

Klose heeft een aflopend contract bij het Lazio van Stefan de Vrij en Edson Braafheid en is in de zomer transfervrij. De Italianen lijken bereid mee te werken aan een winterse transfer, maar verlangen wel een klein bedrag. De 36-jarige Duitser kroonde zich afgelopen zomer in Brazilië tot WK-topscorer aller tijden.