Slory is een arrogante idioot, hij was drukker met het nachtleven dan voetbal

"Slory is een arrogante idioot, hij was drukker met het nachtleven dan voetbal"

14-01-2015 16:06
4

Andwelé Slory dacht bij FC Dordrecht met een schone lei aan zijn tweede voetballeven te beginnen, maar het verleden blijft hem achtervolgen. In Bulgarije is men woedend op de 32-jarige aanvaller.

Slory blikte onlangs in verschillende media terug op zijn periode bij Levski Sofia. De Nederlander liet zich zeer negatief over de Bulgaren, die daar inmiddels ook van op de hoogte zijn. In Bulgarije heeft men woedend gereageerd. "Zoals iedereen weet had Slory wat problemen bij Levski Sofia. De dingen die hij heeft gezegd over de zogenaamde voetbalmaffia hier zijn stuitend”, vertelt Nikolai Zheinov, zijn toenmalige trainer bij Levski, aan Topsport.

"Ik ben een bekende naam en verdien respect. Het ligt aan de speler zelf dat zijn periode in Bulgarije is mislukt. Hij kwam als bonus binnen en had de grote ster moeten worden. Maar hij heeft gelogen. Hoe? Door een oude blessure te verbergen. Hij moest twee maanden revalideren en we waren natuurlijk niet blij."

Slory zou zich binnen tien dagen al onmogelijk hebben gemaakt in Bulgarije. "Niemand kon het met hem vinden door zijn arrogante gedrag. Slory was bekender door zijn optredens in het nachtleven, dan op het veld", vervolgt de oefenmeester, die de aanvaller bovendien beticht van overspel.

"Slory is een idioot. Hij belde me op toen hij buiten de selectie werd gelaten voor een competitiewedstrijd. Vervolgens bereikten hij en Levski overeenstemming over het ontbinden van het contract, maar even later wilde Slory een financiële compensatie hebben. Hij kon niet lezen en schrijven en nu gaat hij het Bulgaarse voetbal ook nog belachelijk maken."

Zheinov heeft aangekondigd een rechtszaak aan te spannen tegen Slory wegens smaad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie