Jonge, gefrustreerde Vitesse-spits ruziet op training met coach

Jonge, gefrustreerde Vitesse-spits ruziet op training met coach

Gepubliceerd: donderdag 15 januari 2015 om 13:43do 15-01-2015 om 13:43

Vitesse heeft nog geen plezier kunnen beleven aan de jonge spits Uros Djurdjevic, die op zijn beurt ook weinig lol heeft in zijn verblijf in Arnhem. Dinsdag maakte de Serviër amok op de training van de beloften.

Djurdjevic (20) kwam in januari 2014 over van FK Rad Belgrado en tekende voor vierenhalf jaar bij Vitesse. Ondanks het vertrek van Mike Havenaar in de zomer en de wisselvallige optredens van vervanger Abiola Dauda, krijgt de Servische jeugdinternational amper een kans. Soms wordt Djurdjevic door trainer Peter Bosz in de slotfase ingezet, iets dat hem in een jaar tijd het schamele aantal van honderd minuten in negen invalbeurten heeft opgeleverd.

Djurdjevic moet het doorgaans laten zien bij het tweede elftal, maar daar lijkt hij het niet naar zijn zin te hebben. Volgens De Gelderlander maakt de spits een getergde indruk op de training. Dinsdag kwam het daarbij nog tot een aanvaring met beloftencoach John Lammers. De trainer en Djurdjevic hadden een woordenwisseling, schrijft het regionale dagblad.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws