De Eredivisie-flops van dit weekend: Boulahrouz, Milik en zes anderen
Wie waren het slechtst dit weekend?

De Eredivisie-flops van dit weekend: Boulahrouz, Milik en zes anderen

19-01-2015 11:30
10

De Eredivisie is weer in gang geschoten. Na de beste spelers van speelronde achttien is het ook tijd voor de zwakke broeders. Welke spelers kwamen dramatisch uit de winterstop?

Filip Kurto (FC Dordrecht)
De doelman van de Dordrechtenaren had geen antwoord op houdbare schoten van Simon Poulsen en Nemanja Gudelj. Dat het hard had gesneeuwd, mocht geen excuus zijn. AZ-collega Sergio Rochet had immers nog nooit sneeuw gezien!

Wedden

Meer odds

Marvin Peersman (FC Dordrecht)
Er moet een wonder gebeuren wil Dordrecht niet degraderen. De defensie is dramatisch en daar was Peersman zaterdag een voorbeeld van.

Darryl Lachman (FC Twente)
Slaagt er maar niet in om onomstreden te worden bij de Tukkers. Kwam door het nieuwe systeem in de ploeg, maar maakte geen sterke indruk in De Kuip.

Khalid Boulahrouz (Feyenoord)
Boulahrouz kende een aantal sterke wedstrijden vlak voor de winterstop. Tegen FC Twente was hij zeer zwak en een bron van onrust in de Feyenoord-defensie.

Wout Weghorst (Heracles Almelo)
In de eerste seizoenshelft een van de verrassingen, maar tegen Excelsior kwam hij niet aan de bak. Geen seconde. Soms is alleen hollen niet genoeg.

Luc Castaignos (FC Twente)
Zijn eerste wedstrijd van 2015 zal zeker niet zijn beste zijn. Hij kwam er totaal niet aan te pas tegen Sven van Beek en Terence Kongolo. Was woedend op de Twente-defensie, maar had zelf ook best wat beter kunnen spelen. 

Lesly de Sa (Go Ahead Eagles)
Van een huurling van Ajax mag meer verwacht worden dan De Sa tegen Willem II liet zien. Om Ajax te overtuigen zal hij veel beter moeten gaan presteren bij de Deventenaren.

Arek Milik (Ajax)
De euforie rond Milik is al een tijdje verdwenen. Hij staat, de beker meegerekend, al vier wedstrijden droog. Tegen FC Groningen was hij onzichtbaar.