'FC Twente bereid om mee te werken aan vertrek van tegenvallende vleugelspeler'
Miyaichi staat op het punt om FC Twente te verlaten

'FC Twente bereid om mee te werken aan vertrek van tegenvallende vleugelspeler'

21-01-2015 09:47
1

Aan het ongelukkige huwelijk tussen FC Twente en Ryo Miyaichi lijkt deze maand een einde te komen. De formatie uit Enschede is bereid om de van Arsenal gehuurde vleugelspeler te laten vertrekken.

Het management van de Japanner beschouwt de situatie bij de Eredivisie-club als uitzichtloos en zoekt daarom naar een oplossing, zo meldt Voetbal International. Miyaichi is op huurbasis actief voor FC Twente, maar wist vooralsnog niet te overtuigen. Zo moet hij op dit moment in de pikorde het zeventienjarige talent Bilal Ould-Chikh voor zich dulden en lijkt Miyaichi aangewezen op wedstrijden bij Jong FC Twente.

Ook Youness Mokhtar, Jesus Corona en Kasper Kusk genieten meer krediet van hoofdtrainer Alfred Schreuder. Op jonge leeftijd maakte Miyaichi furore bij Feyenoord, maar sindsdien wist Miyaichi niet aan de hoge verwachtingen te voldoen. In de Eredivisie staan er acht wedstrijden voor Twente achter zijn naam, waarvan hij er vijf in de basis begon. Trefzeker was de aanvaller vooralsnog niet voor de Enschedeërs.