Ronaldo geeft hint richting toekomst: Zijn clubs waar ik het shirt van wil dragen
"In Brazilië heb ik veel vrienden, dus mijn relatie met het land is zeer goed"

Ronaldo geeft hint richting toekomst: "Zijn clubs waar ik het shirt van wil dragen"

21-01-2015 14:20
3

Cristiano Ronaldo heeft Brazilië op z'n kop gezet. De winnaar van de Gouden Bal heeft in een interview twee Braziliaanse clubs genoemd waarvan hij het shirt graag zou willen dragen. De Portugees is lovend over het land, waardoor de geruchtenmachine op volle toeren draait in Brazilië.

De 29-jarige Portugees is bij Real Madrid in het bezit van een contract tot de zomer van 2018, voorlopig lijkt een vertrek van de Europese velden dan ook nog niet aan de orde. Toch liet Ronaldo zich uit over een mogelijke toekomst in Brazilië. "Corinthians en Flamengo zijn twee beroemde clubs, ik zou graag in hun shirt spelen", citeert Globo de veelscorende aanvaller.

De uitspraken van Ronaldo komen niet uit het niets, de voormalig speler van Sporting Portugal en Manchester United heeft een speciale band met Brazilië. "Ik heb veel vrienden in Brazilië, mijn relatie met het land is zeer goed. Bij Real Madrid heb ik met veel Brazilianen gespeeld. Kaka is daarbij één van de mensen die ik van iedereen het meest respecteer."

Voorlopig is een overstap van Ronaldo naar Brazilië echter alleen toekomstmuziek. Na het winnen van de Champions League gaat hij dit seizoen weer op jacht naar zilverwerk.