'Wie een Chelsea-speler kapot probeert te maken, wordt afgemaakt door advocaten'
"Stipe heeft alle respect verloren in de club. Hij voelt zich gekleineerd en mist het vertrouwen"

'Wie een Chelsea-speler kapot probeert te maken, wordt afgemaakt door advocaten'

23-01-2015 00:25
1

NAC Breda onderneemt mogelijk juridische stappen tegen Stipe Perica. De spits, die door de club voor een seizoen gehuurd wordt van Chelsea, staat op het punt naar Udinese te vertrekken. Mocht de aanvaller vrijdag niet op het trainingsveld van de Bredanaars verschijnen, dreigt NAC het 'kamp Perica' aan te klagen.

Perica deelde de clubleiding van NAC donderdag mee te vertrekken bij de club, hij zegde de huurovereenkomst met de club op. Dat nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel voor NAC. De dreigementen van de Brabantse club maken echter geen indruk op Perica en diens belangenbehartiger. "Wat wil NAC doen? Zij betalen niks en bepalen niks. Chelsea beslist, zij zijn de baas. Chelsea is bezig Stipe bij een Italiaanse club onder te brengen", laat hij weten aan BN De Stem.

Wedden

Meer odds

"Stipe heeft alle respect verloren in de club. Hij voelt zich gekleineerd en mist het vertrouwen. Hij wil absoluut weg bij NAC. Blijven heeft geen zin. NAC kan helemaal niks doen. Als Stipe niet speelt, moeten ze boetes gaan betalen aan Chelsea. Als hij niet weg mag bij NAC, is dat geen probleem. Dan gaat hij een half jaar meetrainen in zijn geboorteplaats in Kroatië", aldus de zaakwaarnemer van de aanvaller tegenover het regionale dagblad.

"Naar NAC komt hij zeker te weten niet terug", gaat de vertegenwoordiger van Perica verder tegenover de krant. "Dat wil hij niet meer. Juridische stappen van NAC? Als een club een Chelsea-speler kapot probeert te maken, worden ze afgemaakt door hun advocaten. Dat heeft geen zin", klinkt het duidelijk. In het contract dat NAC met Chelsea sloot werd een passage opgenomen waarin vermeld werd dat de spits minimaal twintig wedstrijden moest spelen bij de eredivisionist. Aan dat totaal komt de aanvaller vooralsnog niet.