'Chelsea smijt met geld na mislopen van Feyenoord-kwelgeest': Een unieke kans
"Het zou een droom zijn om voor Chelsea te mogen spelen"

'Chelsea smijt met geld na mislopen van Feyenoord-kwelgeest': "Een unieke kans"

23-01-2015 09:59
6

Chelsea wil Douglas Costa dolgraag inlijven. De Braziliaanse aanvallende middenvelder staat momenteel onder contract bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk en verhuist mogelijk nog deze maand naar Londen.

Na het mislopen van Andrej Kramaric hebben The Blues hun pijlen dus gericht op doelpuntenmachine Costa, die overigens wel veel meer moet kosten dan Feyenoord-beul Kramaric. Naar verluidt heeft Chelsea een bod van 21 miljoen euro uitgebracht op de Braziliaan Costa.

De 24-jarige creatieve middenvelder ziet een transfer naar Chelsea wel zitten. In een eerder stadium werd hij in verband gebracht met Arsenal en Manchester United, maar tot een transfer naar Engeland kwam het niet. "Het zou een droom zijn om voor Chelsea te mogen spelen", aldus Costa tegenover Metro.

"Het is een unieke kans, ik hoop dat we snel om tafel kunnen", besloot Costa, die zelf heeft aangegeven dat de interesse van Chelsea concreet is. Of Shakhtar al deze maand wil meewerken aan een transfer, is volgens de Engelse boulevardkrant de vraag. Costa heeft overigens niet laten weten of de aanbieding van Chelsea al is afgewezen of geaccepteerd.