Reading stalt veel scorende Topklasse-middenvelder bij trainer Hasselbaink

Reading stalt veel scorende Topklasse-middenvelder bij trainer Hasselbaink

Gepubliceerd: dinsdag 27 januari 2015 om 15:10di 27-01-2015 om 15:10

Jimmy Floyd Hasselbaink heeft de selectie van zijn werkgever Burton Albion weten te versterken met Nasser El Khayati. De veel scorende middenvelder van topklasser Kozakken Boys ondertekende recent een overeenkomst met de club uit de Engelse League Two.

De middenvelder, die dit seizoen goed was voor twaalf doelpunten en zeven assists, was recent op proef bij Reading en ondanks de voornoemde transfer is men hem daar zeker nog niet vergeten."Ik heb een contract getekend bij Burton Albion, maar in de overeenkomst zijn afspraken vastgelegd met betrekking tot Reading. Deze club heeft het eerste recht gekregen om mij over te nemen van Burton. Reading heeft mij als het ware gestald bij Burton", aldus El Khayati tegenover VoetbalPrimeur.

De middenvelder kwam in het verleden uit voor onder andere FC Den Bosch en het Cypriotische Olympiakos Nicosia. Eerder werd El Khayati in verband gebracht met enkele clubs uit de Eredivisie, de Jupiler League en de Belgische competitie, maar hij koos uiteindelijk voor een avontuur in Engeland. Burton Albion bezet momenteel de derde plaats in League Two. Deze positie geeft aan het einde van de competitie recht op een ticket voor League One.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws