Breaking news

LIVE: Feyenoord met Sinisterra op jacht naar plek vier in regenachtig Heerenveen

Ruzie bij Utrecht: Kali slaat ploeggenoot gebroken kaak op de training
Anouar Kali

Ruzie bij Utrecht: Kali slaat ploeggenoot gebroken kaak op de training

Gepubliceerd: vrijdag 30 januari 2015 om 11:09vr 30-01-2015 om 11:09

Het is deze week flink onrustig bij FC Utrecht. Na de overval van maandag brak er tijdens de training op donderdag ruzie uit. Anouar Kali en Kristoffer Peterson kregen het met elkaar aan de stok, waarbij de aanvaller een gebroken kaak opliep.

Voetbal International meldt vrijdag dat Kali en Peterson elkaar in de haren vlogen tijdens kleine, felle partijspelen. De twee kemphanen gingen verhaal halen bij elkaar en daarbij deelde de middenvelder een klap uit aan de van Liverpool overgekomen Zweed. Peterson werd donderdagavond in het ziekenhuis onderzocht en daar bleek dat hij een gebroken kaak heeft.

Peterson ligt er door het handgemeen zeker zes weken uit. FC Utrecht zit ondertussen met de gebakken peren door de hoog opgelopen ruzie. De club voerde donderdag en vrijdag uitvoerige gesprekken met Kali en Peterson. Kali betuigde daarbij spijt, maar zal niet aan 'de hoogste straf' ontkomen. Een schorsing is dat volgens VI niet.

Het is de tweede keer deze week dat FC Utrecht naar nieuws heeft. Op maandagavond drong een overvaller het kantoor in stadion De Galgenwaard binnen en nam de inhoud van de kluis mee.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws