Heet hangijzer voor Feyenoord: Ik moet een vervanger hebben voor Vilhena
"Nee, echt niet. Anders zou ik het wel zeggen"

Heet hangijzer voor Feyenoord: "Ik moet een vervanger hebben voor Vilhena"

01-02-2015 17:16
5

Tonny Vilhena mocht zondag tien minuten meedoen in de gewonnen competitiewedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. Het was wellicht zijn laatste optreden in De Kuip.

Southampton aast op de middenvelder, maar duidelijkheid over een eventuele transfer laat op zich wachten. Ook Fred Rutten kan geen uitsluitsel geven. "Nee, echt niet. Anders zou ik het wel zeggen. Ik heb er ook niet over gesproken met andere mensen", reageert de Feyenoord-trainer bij FOX Sports.

"Mijn standpunt blijft hetzelfde: als Tonny vertrekt, moet ik een vervanger hebben. Het middenveld is al dun bezet en anders wordt het wel heel karig allemaal. We hebben talenten, maar op dit moment hebben we niet iemand waarvan je zegt: die is er klaar voor. Ik wil talenten niet te vroeg in het diepe gooien."

Rutten ziet een vertrek van Vilhena ook niet zitten door de naderende Europa League-wedstrijden. "Ervaring is heel belangrijk. We willen er toch een mooi seizoen van maken. In Europa zie ik kansen en daar hebben we een bepaald niveau voor nodig."