PSV heeft twee opties in laatste 24 uur: Alleen als het echt iets toevoegt
"Het was na het eerste telefoontje al geen optie meer"

PSV heeft twee opties in laatste 24 uur: "Alleen als het echt iets toevoegt"

01-02-2015 23:24
11

Vaclav Kadlec komt niet naar PSV. De Eindhovenaren hebben een vergeefse poging gedaan om de Tsjechische aanvaller tijdelijk over te nemen van Eintracht Frankfurt.

Marcel Brands, technisch directeur van PSV, bevestigt het nieuws dat Kadlec op het lijstje stond. "We hebben onlangs geïnformeerd bij Eintracht, maar hij mocht niet verhuurd worden", aldus Brands tegen FOX Sports. Bij de eerste poging zal het blijven, ook al duurt de transferperiode nog ruim 24 uur. "Het was na het eerste telefoontje al geen optie meer."

De 22-jarige Kadlec was in beeld om de blessure van Florian Jozefzoon op te vangen. Ook de zaakwaarnemer van de spits stelt dat zijn cliënt een aanbieding heeft gekregen. "De directie van Frankfurt heeft 'nee' gezegd tegen de club uit Eindhoven", zei Pavel Paska bij i Sport.

Het is nu de vraag of PSV op de laatste dag de transfermarkt nog gaat bestormen. Het kan twee kanten op. "Alleen als het echt iets toe zal voegen", zegt Brands. PSV zou eerder hebben gevist naar Lucas Piazon, die door Chelsea wordt verhuurd aan hetzelfde Eintracht Frankfurt.