Aan zijn drive zie je dat hij er alles aan wil doen om ooit Feyenoord 1 te halen
Sleegers maakt indruk bij FC Eindhoven

"Aan zijn drive zie je dat hij er alles aan wil doen om ooit Feyenoord 1 te halen"

04-02-2015 16:28
1

Voor Joey Sleegers heeft zijn tijdelijke verhuur aan FC Eindhoven zijn vruchten afgeworpen. De huurling van Feyenoord maakt indruk bij de Brabanders en kan op waardering rekenen van Jean-Paul van Gastel.

Sleegers is bij Eindhoven een vaste waarde en speelt bij zijn tijdelijke club op de linksbuitenpositie. Hans Mulder, technisch manager van de Jupiler League-club, is tevreden over de ontwikkeling van het talent. "Joey heeft het vermogen een wedstrijd te beslissen, scoorde niet voor niets al zes keer voor ons", vertelt hij aan Voetbal International. "Hij is met links bijna even sterk als met rechts, is heel snel op de eerste meters en wordt met de week sterker."

Ondertussen houdt ook Van Gastel de verrichtingen van Sleegers goed in de gaten. De assistent-trainer van Feyenoord-coach Fred Rutten heeft de aanvaller dit seizoen al meerdere keren bekeken. "Aan zijn drive zie je dat hij er alles aan wil doen ooit Feyenoord 1 te halen. Of hem dat lukt, durf ik niet te voorspellen. Wat ik wel zeker weet, is dat we hem op een goed niveau in de Eredivisie gaan terugzien."