Trotse aanwinst van SC Cambuur: Het voetbal dat ze spelen spreekt mij aan
Aanvaller verlaat komend seizoen de Jupiler League

Trotse aanwinst van SC Cambuur: "Het voetbal dat ze spelen spreekt mij aan"

08-02-2015 10:22

Jerge Hoefdraad is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De aanvaller van Almere City ondertekende recent een overeenkomst met SC Cambuur, naar zijn zeggen een club die hem zeer aanspreekt onder meer vanwege de aanvallende speelstijl.

"Via mijn zaakwaarnemers kwam ik in contact met SC Cambuur, verder kende Marcel Keizer mij nog van mijn periode bij Telstar. Na een korte bedenktijd ondertekende ik een contract, mede omdat ik veel goede verhalen hoorde over de club. Ik heb SC Cambuur altijd een mooie club gevonden, het voetbal dat ze spelen spreekt me erg aan", aldus Hoefdraad tegenover VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

De huidige selectie van SC Cambuur is niet geheel onbekend voor de speler van Almere City. "Ik ken al wat spelers zoals Calvin Mac Intosh, Furdjel Narsingh, Mikail Rosheuvel en Martijn Barto. De club is op dit moment erg goed bezig, ze laten goed voetbal zien en werken hard. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de goede prestaties van de club in het komende seizoen."

Almere City is een van de positieve verrassingen in de Jupiler League van dit seizoen. "We hebben een goede tweede periode gespeeld. Na mijn blessure mocht ik tegen FC Volendam weer in de basis starten en vervolgens wisten we een rij goede wedstrijden te spelen waardoor we uiteindelijk de periodetitel wisten te pakken. Het was de eerste periodetitel ooit voor de club. Ik heb het erg naar mijn zin in Almere, maar wilde graag de stap naar de Eredivisie maken."