Heb je hem zien rennen op het WK? Alle spelers zijn positief over zijn komst
"In Nederland vinden ze je wel erg snel oud"

"Heb je hem zien rennen op het WK? Alle spelers zijn positief over zijn komst"

09-02-2015 08:52
1

Dirk Kuyt kan komende zomer een warm bad verwachten in De Kuip. De spelers van Feyenoord staan te springen nu de terugkeer van de 34-jarige routinier aanstaande lijkt. 

"Geweldig", zegt Karim El Ahmadi over het nieuws dat Feyenoord Kuyt een contractvoorstel heeft doen toekomen. "Echt alle spelers zijn positief over de komst van Kuyt." De middenvelder is er zelfs laaiend enthousiast over. "Natuurlijk zie ik de komst van Kuyt zitten. Ik weet zeker dat hij Feyenoord naar een hoger niveau kan tillen."

"Heb je hem zien rennen op het WK? De spelers waren heel positief over het nieuws. Voor Feyenoord is het geweldig, zo'n ervaren speler die terugkeert bij zijn oude club. De jonge jongens kunnen heel veel van hem leren", aldus El Ahmadi, die weinig kan met de berichten over de leeftijd van Kuyt. "In Nederland vinden ze je wel erg snel oud. Dat is gewoon niet terecht. Joris Mathijsen speelt bijvoorbeeld niet meer, maar in de kleedkamer is hij desondanks heel belangrijk. Net als Khalid Boulahrouz."

Nadat ook Fred Rutten en Jordy Clasie lieten weten dat het aantrekken van Kuyt fantastisch zou zijn, was Sven van Beek de volgende die zijn gevoel liet spreken. "Als jeugdspeler zat ik hier op de tribune naar Kuyt te kijken", aldus de verdediger. "Hij heeft al een prachtige carrière achter de rug, die ervaringen kan hij straks met ons delen. Ja, uiteraard is Kuyt hier welkom."