Ajax kampt met tegenslag in jacht op talentvolle verdediger: Ik ga terug

Ajax kampt met tegenslag in jacht op talentvolle verdediger: "Ik ga terug"

Gepubliceerd: vrijdag 13 februari 2015 om 10:22vr 13-02-2015 om 10:22

Ajax kan de hoop op de eventuele komst van Jason Denayer laten varen. De Belgische verdediger van Manchester City, dit seizoen gehuurd door Celtic, is niet van plan naar de Eredivisie te verkassen.

De twintigjarige Denayer wil het seizoen op een goede manier afmaken in Schotland en gaat vanaf de zomer voor zijn kans bij City. Dat vertelt hij vrijdag aan de Daily Record. "Ik ga terug naar City, daar ben ik wel zeker van. Ik heb het heel goed naar mijn zin bij Celtic en ik heb ervaring opgedaan in de Champions League. Het is bruikbaar geweest."

De Belgische verdediger meldt zich in de zomer in het Etihad Stadium, waar hij onder de vleugels van zijn grote voorbeeld en landgenoot Vincent Kompany moet doorgroeien. Dat is een domper voor Ajax. De Amsterdammers werden onlangs in verband gebracht met de komst van het talent.

De witte vlag is echter nog niet gehesen. Denayer krijgt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een serieuze kans van City-manager Manuel Pellegrini. Als hij te licht wordt bevonden wordt Denayer waarschijnlijk weer een jaar verhuurd. Het is onduidelijk of Ajax wil kopen of ook genoegen neemt met een huurconstructie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws