Verloren streekderby heeft nog meer nare gevolgen voor Heerenveen

Verloren streekderby heeft nog meer nare gevolgen voor Heerenveen

Gepubliceerd: maandag 16 februari 2015 om 16:42ma 16-02-2015 om 16:42

Sam Larsson kan zondag niet meedoen in de noordelijke derby tussen sc Heerenveen en FC Groningen. De aanvaller van de Friese club heeft aan het uitduel met SC Cambuur van zondag een hamstringblessure overgehouden. De komende dagen wordt bekeken hoe lang de Zweed niet kan voetballen

Larsson moest zondag tegen Cambuur (2-1 verlies) na 68 minuten noodgedwongen laten wisselen. De ernst van de hamstringblessure moet de komende dagen nog blijken, maar fysiotherapeut Erik ten Voorde vreest dat de komende competitiewedstrijd tegen Groningen sowieso te vroeg komt voor de Zweed. "Hoe lang het herstel gaat duren moet blijken."

"We weten nu niet of er sprake is van een scheuring of verrekking. Eind van de week weten we meer. Sam had vanochtend al iets minder pijn, dat is positief", laat hij weten op de clubwebsite van de Friese club. Mogelijk is ook Joey van den Berg zondag niet van de partij. De middenvelder liep tegen Cambuur een knieblessure op. Aan het eind van de week weet Heerenveen of Van den Berg inzetbaar is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws