Van Gaal-doelwit verandert van gedachten en vindt steeds beter zijn weg
Uruguayaan van PSG heeft niet langer de wens te vertrekken

Van Gaal-doelwit verandert van gedachten en vindt steeds beter zijn weg

17-02-2015 10:39

Edinson Cavani is niet langer op zoek naar een andere omgeving. De aanvaller van Paris Saint-Germain zegt zich nu gelukkig te voelen en vertrouwen te hebben in het project van de Franse topclub.

Nog niet zo lang geleden liet Cavani herhaaldelijk weten dat hij zich niet op zijn plek voelde in Parijs, vooral omdat hij door de aanwezigheid van Zlatan Ibrahimovic meestal aan de zijkant wordt opgesteld. Inmiddels is de Uruguayaan van gedachten veranderd en ziet hij zijn toekomst bij PSG. Dat betekent dat onder meer het Manchester United van Louis van Gaal en Chelsea weinig kans maken op zijn komst. 

"Vandaag de dag voel ik me geweldig hier in Parijs. Mijn familie en ik zijn gelukkig en elke keer dat ze komen kijken om me te zien spelen, genieten ze ervan. We hebben een fantastisch team. Er is een mooi project dat de club ondersteunt en ik vind mijn weg in Parijs. Ik wil mijn best doen voor hen en het vertrouwen dat de president in mij heeft, terugbetalen. Ik wil ook bouwen op het vertrouwen dat de coach me geeft", vertelt Cavani aan Sky Sports.