Maatregelen bij Heracles: 'Voorlopig is hij buiten de selectie geplaatst'
"De club biedt hem een bepaald traject aan om hem te helpen"

Maatregelen bij Heracles: 'Voorlopig is hij buiten de selectie geplaatst'

18-02-2015 17:15

Oussama Tannane en Dennis Telgenkamp lijken op korte termijn niet in het team van Heracles Almelo terug te keren. De middenvelder werd vorige week voor de tweede keer uit de selectie gezet en de keeper is gepasseerd.

De Heraclieden strijden al het hele seizoen tegen degradatie en ook trainer John Stegeman heeft het lek, na het eerdere ontslag van Jan de Jonge, nog niet boven. Stegeman laat volgens Voetbal International in het midden of de twintigjarige Tannane deze jaargang nog aan de bak komt. De oud-aanvaller van sc Heerenveen staat op vijf doelpunten, maar is ook al tweemaal weggestuurd bij de training. 

"De club biedt hem een bepaald traject aan om hem te helpen", zegt Stegeman in gesprek met Voetbal International. "Voorlopig is hij echter buiten de selectie geplaatst. Misschien komt Tannane ergens in de komende weken terug, misschien ook wel nooit meer. Voor mij is hij in ieder geval geen topprioriteit, dat is in de Eredivisie blijven."

Ook Dennis Telgenkamp valt (even) buiten de boot. De doelman, in het verleden verhuurd aan SC Cambuur, is gepasseerd. Bram Castro verdedigt momenteel het doel van Heracles. Stegeman: "De ervaring van Bram is een belangrijke factor die ons kan helpen. Hij zorgt voor rust in het team. Dennis is een goede keeper, die bezig is aan zijn eerste volledige seizoen in de Eredivisie. Als we tien punten meer hadden gehad, was het gemakkelijk geweest om Dennis te laten staan. Maar het gaat nu puur om de resultaten en om lijfsbehoud", besluit de coach.