'Clasie heeft ogen van mooie club op zich gericht in Olimpico'
Middenvelder bekeken door mooie club

'Clasie heeft ogen van mooie club op zich gericht in Olimpico'

20-02-2015 10:24
9

Jordy Clasie is donderdag met speciale ogen bekeken in Stadio Olimpico. Een afvaardiging van AC Milan reisde speciaal naar Rome af om de Feyenoord-middenvelder aan het werk te zien.

Dat schrijft Corriere dello Sport vrijdag. Clasie wordt door de Rossoneri gezien als zeer interessante speler. Hij is kandidaat om in San Siro de positie van Nigel de Jong over te nemen. Van de verdedigende middenvelder wordt verwacht dat hij na dit seizoen vertrekt bij de club van trainer Filippo Inzaghi.

Wedden

Meer odds

Ook Michael Essien staat voor een vertrek, meldt Tuttosport. Daardoor zijn de kansen voor Clasie goed. In de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma (1-1) speelde hij opnieuw een dijk van een wedstrijd. Zo stuurde hij in de eerste helft Karim El Ahmadi met een splijtende pass de diepte in en ging hij na rust voorop in de strijd toen Feyenoord beter in de wedstrijd begon te komen.

Het bericht komt nog geen twee dagen nadat Clasie op een persconferentie in Rome heeft gezegd dat de Serie A een mooie competitie is.