Speler Dordt wijst naar Simeone: Leuk om onder zo'n soort trainer te werken
"Jammer dat dit is gebeurd"

Speler Dordt wijst naar Simeone: "Leuk om onder zo'n soort trainer te werken"

21-02-2015 00:07
1

Josimar Lima nam met verbazing kennis van het feit dat trainer Ernie Brandts en FC Dordrecht uit elkaar zijn. De verdediger 'heeft niks verkeerds over Ernie te zeggen' en stelt dat het woord 'ontslag' niet is gevallen. Tegelijkertijd droomt hij weg.

"Jammer dat dit is gebeurd. Ernie is een aardige man, ik kan goed met hem opschieten. Het komt als een verrassing voor mij", aldus Lima tegenover FOX Sports. "Ik kan niks verkeerds zeggen over Ernie. Maar als het zo gaat, gaat het natuurlijk knagen."

"We moeten eigenlijk naar onszelf kijken. Als wij beter hadden gepresteerd op het veld, was dit niet gebeurd", gaat Lima bij zichzelf te rade. "Het woord ontslag is overigens niet genoemd bij ons. De club en trainer zijn samen tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."

Tussen de bedrijven door droomt de speler in kwestie even weg. Wie is zijn droomtrainer? "Ik houd wel van trainers die er kort op zitten, agressie in de ploeg brengen. Om een voorbeeld te geven: die trainer van Atlético Madrid (Diego Simeone, red.) vind ik wel leuk om naar te kijken. Het lijkt mij leuk om onder zo'n soort trainer te werken."