De trainer vond niet dat ik negentig minuten kon spelen. Daar was ik pissig om

"De trainer vond niet dat ik negentig minuten kon spelen. Daar was ik pissig om"

Gepubliceerd: zaterdag 21 februari 2015 om 21:44za 21-02-2015 om 21:44

Het was een frustrerende avond voor Mustafa Saymak. De middenvelder van PEC Zwolle begon als reserve aan het uitduel bij ADO Den Haag en zag zijn ploeg ondanks zijn late gelijkmaker in blessuretijd verliezen (3-2).

Voor PEC was het na de 1-0 nederlaag in de IJsselderby tegen Go Ahead Eagles de derde verliespartij op een rij. "Als je zo speelt, dan wordt het sowieso niets. Dan kun je wel heel leuk vijfde staan, maar als wij zo voetballen, dan heb je daar niets te zoeken. Toch hebben we al vaak genoeg laten zien wat we kunnen, alleen de laatste drie wedstrijden komt het er gewoon niet uit", aldus Saymak tegenover FOX Sports.

De middenvelder begon als reserve, maar kwam al na vijftien minuten binnen de lijnen nadat Sheraldo Becker geblesseerd raakte. "De trainer (Ron Jans, red.) vond niet dat ik negentig minuten kon spelen. Daar was ik wel pissig om, want ik wil elke wedstrijd spelen en voor mijn blessure ging het gewoon goed", baalt Saymak. "Ik snap aan de andere kant de beslissing van de trainer wel, want hij heeft genoeg ervaring om te kunnen inschatten of ik kan starten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws