Koeman en Southampton door het stof: Een paar keer dicht bij lucratieve transfer
"Daarom is deze ontvangst teleurstellend"

Koeman en Southampton door het stof: "Een paar keer dicht bij lucratieve transfer"

22-02-2015 22:27
3

Dejan Lovren en Adam Lallana speelden zondag met Liverpool tegen hun oude club Southampton. Een warm welkom zat er niet in voor het duo, dat afgelopen zomer voor in totaal zestig miljoen euro de overstap naar Anfield maakte.

Ieder balcontact van Lovren en Lallana werd door de Southampton-fans begeleid met een fluitconcert. Brendan Rodgers, manager van Liverpool, spreekt er schande van. "Ik vind het vooral vervelend voor Adam. Hij was twee jaar lang de aanvoerder en heeft een uitstekende dienst bewezen aan Southampton."

"Hij kon een paar keer voor een lucratieve transfer kiezen, maar bleef Southampton lang trouw. Daarom is deze ontvangst teleurstellend", vervolgt Rodgers. "Met Lovren is het een ander verhaal. Hij speelde maar een jaartje bij Southampton. Ik vind overigens ook raar dat er in het programmaboekje niet over hen wordt gesproken."

Rickie Lambert, die afgelopen zomer eveneens Southampton voor Liverpool verruilde, werd wél hartelijk ontvangen door de fans van The Saints. Het boegeroep was mede ingestoken door Ronald Koeman. De Nederlandse manager van Southampton deelde eerder deze week een sneer uit aan de spelers die kort na zijn komst naar Liverpool vertrokken.