PSV en Feyenoord krijgen concurrentie van grootmacht: Dat is geen geheim
"Mijn zaakwaarnemer evalueert de aanbiedingen die we gekregen hebben, inclusief van de Bianconeri"

PSV en Feyenoord krijgen concurrentie van grootmacht: "Dat is geen geheim"

25-02-2015 11:05
5

PSV en Feyenoord krijgen flinke concurrentie voor het Braziliaans-Belgische talent Andreas Hoelgebaum Pereira. De negentienjarige aanvaller van Manchester United bevestigt in Italiaanse media dat hij een voorstel van Juventus in overweging heeft.

Het zou niet voor het eerst zijn dat Juventus een talent van United transfervrij overneemt. Drie jaar geleden kwam Paul Pogba voor niets naar Turijn. Pereira, die aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt, onthult dat ook hij een aanbieding van De Oude Dame heeft ontvangen. 

Wedden

Meer odds

"Iedereen weet dat Juve een geweldige club is", vertelt Pereira aan Tuttosport. "Ik heb vaak met Pogba gesproken, hij is een goede vriend en hij vertelde me dat een verhuizing naar Turijn me goed zou bevallen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat zijn twee belangrijke dingen voor mij. Mijn zaakwaarnemer evalueert de aanbiedingen die we gekregen hebben, inclusief van de Bianconeri. Dat is geen geheim."

Pereira speelde tot zijn vijftiende in de jeugd van PSV, dat nu dus opnieuw hoopt hem te verwelkomen. "PSV is een heel serieuze optie", liet zijn vader al weten. Naar verluidt hebben ook Feyenoord en enkele Belgische clubs belangstelling. Tuttosport voegt daar nog de naam van Paris Saint-Germain aan toe.