Twente bevestigt lezing van Rutten: Wij vernemen alles ook uit de media
"Nog geen enkel contact"

Twente bevestigt lezing van Rutten: "Wij vernemen alles ook uit de media"

28-02-2015 11:16
1

Fred Rutten lijkt aan het einde van dit seizoen te vertrekken bij Feyenoord. De soap rondom de oefenmeester blijft maar voortduren. FC Twente zou interesse hebben in de trainer van Feyenoord, maar er was nog geen contact.

Dat vertelt Aldo van der Laan, die na dit seizoen de voorzittershamer van Joop Munsterman overneemt, in TC/Tubantia. "Wij vernemen alles ook uit de media, maar tot dusverre is er nog geen enkel contact geweest tussen Fred, Joop of mij", aldus Van der Laan.

Rutten deed de verhalen uit de media al af als 'complete onzin'. Bij Twente zou de huidige oefenmeester van Feyenoord een technische functie kunnen bekleden. "In het proces waarin we nu zitten is het nog veel te vroeg om op namen in te gaan", voegt Van der laan aan zijn eerdere commentaar toe.

Het is geen publiek geheim dat Rutten altijd een speciaal gevoel heeft gehouden voor Twente. Hoe de toekomst van de coach eruitziet, is vooralsnog onbekend. Binnen Feyenoord doen al verhalen de ronde dat Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel wellicht het stokje van Rutten overnemen.