Maaskant benadert weggestuurde technisch directeur voor pikante terugkeer
Maaskant wil graag van netwerk gebruikmaken

Maaskant benadert weggestuurde technisch directeur voor pikante terugkeer

02-03-2015 22:59
4

NAC Breda-trainer Robert Maaskant heeft Jeffrey van As benaderd. De oefenmeester van de Bredanaars ziet een terugkeer van Van As als technische man wel zitten, zo laat Voetbal International weten.

Maaskant vervult momenteel niet alleen de rol van hoofdtrainer, maar ook die van technisch directeur. Dat is echter niet de oplossing voor de lange termijn, stelt het voetbalweekblad. Van As werd vorig jaar weggestuurd door NAC en opgevolgd door Graeme Rutjes, die als technische man allesbehalve kon overtuigen in Breda. Maaskant wil graag weer gebruikmaken van het netwerk van Van As en heeft dan ook toenadering gezocht.

Het zou een erg pikante terugkeer zijn, als Van As daadwerkelijk weer bij NAC gaat werken. Justin Goetzee, de algemeen directeur van de Bredase formatie, kon het volgens VI niet goed vinden met de voormalig td. Het blad stelt dan ook dat een terugkeer onwaarschijnlijk lijkt. Van As bevestigt die lezing bij Omroep Brabant.

"Op zich ben ik er wel voor in. Maar dat gaat niet gebeuren onder het huidige management", zegt de voormalig td. "Het klopt dat ik daar een paar weken geleden met Robert over gesproken heb. Ik stond er niet afwijzend tegenover. NAC is mijn club en ik heb eerder twee jaar goed met Maaskant samengewerkt. Ik zei al meteen tegen Maaskant dat het hem niet ging lukken. Er zit daar iemand op een bepalende stoel. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar de polonaise mee ga lopen."