Nieuwkomer geen moment in de problemen: Alle onderste ploegen pakken punten
Aanvoerder van Rotterdammers kijkt met schuin oog naar beneden

Nieuwkomer geen moment in de problemen: "Alle onderste ploegen pakken punten"

03-03-2015 13:52
1

Excelsior is als nieuwkomer in de Eredivisie geen moment in de problemen. De Kralingers spelen prima voetbal, op aanvallende leest geschoeid, en pakten daarmee tot dusver 29 punten.

Aan dat totaal kwam Excelsior in de 25ste speelronde door sc Heerenveen met 3-0 te verslaan. De Rotterdammers klommen naar de dertiende plek, acht punten boven Heracles Almelo, dat op een nacompetitieplek staat. Aanvoerder Sander Fischer weigert echter uit te spreken dat de club er al is.

De centrale verdediger vertelt tegen Voetbal International dat hij er nog niet gerust op is. "Nee, nog niet. Het klinkt misschien flauw, maar we moeten met een schuin oog naar beneden blijven kijken. Alle onderste ploegen pakken punten de laatste weken."

"We krijgen veel complimenten, maar hebben te veel wedstrijden gehad waarin we niet wonnen, terwijl we wel goed speelden", vervolgt Fischer. "Verdedigend staan we prima, voorin mag het wat effectiever. Als we onszelf hadden beloond, hadden we nu van een geslaagde missie kunnen spreken."