Strijdbare Hazard: 'Ik hoop over enkele jaren weer terug te keren naar Chelsea'

Strijdbare Hazard: 'Ik hoop over enkele jaren weer terug te keren naar Chelsea'

Gepubliceerd: dinsdag 3 maart 2015 om 18:10di 03-03-2015 om 18:10

Thorgan Hazard ondertekende recent een contract bij Borussia Mönchengladbach tot medio 2020. In de overeenkomst werd vastgelegd dat zijn voormalige werkgever Chelsea de mogelijkheid heeft om de Belg voor een vastgesteld bedrag terug te kopen. De broer van Eden hoopt stiekem dat de Engelse club hem in de toekomst een nieuwe kans wil geven in Londen.

"Nu ik hier een contract heb getekend zal ik mij helemaal concentreren op Borussia Mömchengladbach. Na deze periode blijft Chelsea mijn uiteindelijke doel. Ik hoop dat ik er over enkele jaren weer terug kan keren", aldus Hazard tegenover Le Figaro.

De 21-jarige broer van Eden weet dat hij nog veel te leren heeft voordat hij klaar is voor een eventuele terugkeer naar de Engelse Premier League. "Eerst wil ik presteren in een grote competitie, dat heb ik nog niet gedaan. Op een dag hoop ook te spelen voor Chelsea, maar doen moet ik mezelf verbeteren. Eerst zal ik hier mijn best doen en het team helpen om de vooraf gestelde doelen te bereiken."

In 2012 verruilde Hazard RC Lens voor Chelsea. De Engelse club verhuurde hem vervolgens aan SV Zulte-Waregem. In de zomer van 2014 werd hij vervolgens verhuurd aan Borussia Mönchengladbach dat hem in februari definitief overnam.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws