Theorie Raiola opnieuw ontkracht door De Boer: Ik zou niet weten waarom
Coach reageert op situatie Kishna

Theorie Raiola opnieuw ontkracht door De Boer: "Ik zou niet weten waarom"

04-03-2015 10:44
6

Frank de Boer kan weinig met de uitlatingen van Mino Raiola over de situatie van Ricardo Kishna. Volgens de zaakwaarnemer doet hij er goed aan om Ajax snel te verlaten en staat de verhouding met de Amsterdamse club op barsten.

"Ik zou niet weten waarom", reageert Frank de Boer in gesprek met Voetbal International. "Na de eerste uitlatingen van Raiola op televisie heb ik een goed gesprek gehad met Ricardo. Hij was een stuk minder stellig dan Raiola. Een kritiekpunt van Mino was dat spelers bij mij in de pas moeten lopen. Dat is echt een misvatting."

"Ricardo heeft het verloop van zijn carrière in eigen hand. Hij heeft grote ambities, om die waar te maken kan hij niet teren op een paar goede acties per wedstrijd. De carrière van Arjen Robben is een mooi voorbeeld. Die heeft ontzettend veel in zichzelf geïnvesteerd. Daardoor is hij uitgegroeid van een groot talent tot een wereldtopper. Ook Robben begon met een paar mooie acties per wedstrijd. Inmiddels heeft hij vijftien gevaarlijke acties per helft", aldus De Boer.