Utrecht-aanvaller teleurgesteld: Hoge verwachtingen niet waar kunnen maken
"Klinkt misschien gek, maar wij hebben voor niemand ondergedaan"

Utrecht-aanvaller teleurgesteld: "Hoge verwachtingen niet waar kunnen maken"

06-03-2015 10:21

Danny Verbeek, aanvaller van FC Utrecht, stond dit seizoen een lange tijd aan de kant wegens een rugblessure. Maar de vleugelspeler, die sinds de zomer deel uitmaakt van de selectie van trainer Robby Alflen, is weer helemaal fit.

"Ik kwam naar FC Utrecht toe met hoge verwachtingen. Als het dan niet lukt die waar te maken, vanwege een hardnekkige blessure, is dat heel teleurstellend. Druk? Ik wil me vooral heel graag laten zien tijdens de rest van dit seizoen. FC Utrecht heeft mij gehuurd van Standard Luik. De club heeft in mij geïnvesteerd. Als speler wil je dan niets liever dan dat terugbetalen door ervoor te zorgen dat je een meerwaarde voor de ploeg bent", zegt de 24-jarige Verbeek op de website van FC Utrecht.

Wedden

Meer odds

De Domstedelingen hebben nog negen duels om het matige seizoen van glans te voorzien. "We staan op dit moment op de twaalfde plaats. Ik ben er heilig van overtuigd dat er veel meer in deze ploeg zit. Natuurlijk, het heeft tegengezeten. We missen onze topscorer Ruud Boymans al een hele tijd, hebben te maken gehad met veel blessures en daardoor vaak in verschillende samenstellingen gespeeld. En toch denk ik dat wij écht elke wedstrijd die we nog te spelen hebben, kunnen winnen. Het mag misschien gek klinken, maar wij hebben dit seizoen, behoudens voor koploper PSV, voor niemand ondergedaan."