Woede richt zich op Van Gaal: 'Spelers als hij kunnen beslissend zijn'

Woede richt zich op Van Gaal: 'Spelers als hij kunnen beslissend zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 10 maart 2015 om 14:20di 10-03-2015 om 14:20

In Engeland is weer eens forse kritiek op Louis van Gaal ontstaan. De Nederlandse coach vloog maandagavond uit de FA Cup door op Old Trafford met 1-2 te verliezen van Arsenal en vooral zijn wisselbeleid wordt hem een dag later aangerekend. 

Zo werd Radamel Falcao negentig minuten op de bank gehouden. 'Natuurlijk is hij niet de speler gebleken die ze hoopten binnen te krijgen, maar is het niet aan Van Gaal om het beste in hem naar boven te halen?', vraagt de Daily Mail zich hardop. 'Toch kunnen doelpuntenmakers als hij een wedstrijd beslissen. Maar in plaats daarvan bleef United met twee controlerende middenvelders Daley Blind en Michael Carrick spelen', is men kritisch op de Amsterdamse trainer. 

Heel Engeland zag hoe de thuisploeg het Arsenal niet meer lastig kon maken, nadat uitgerekend voormalig United-spits Danny Welbeck de Londenaren naar een nieuwe voorsprong had geschoten. 'United is niet meer dreigend geweest na de 1-2. Het zou toch beter zijn geweest om in elk geval je aanvallende intenties te tonen door Falcao in te brengen?'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws