Geheimzinnige Champions League-winnaar hint naar topfunctie in Parijs
Spanjaard mogelijke opvolger van Blanc

Geheimzinnige Champions League-winnaar hint naar topfunctie in Parijs

10-03-2015 14:53
1

Rafael Benítez zou een baan als trainer van Paris Saint-Germain wel zien zitten. De Spaanse coach, die ooit met Liverpool de Champions League won, voedt die geruchten althans door niet te kunnen beloven of hij bij zijn huidige club Napoli blijft. 

"Momenteel ben ik nog in Napels en concentreer ik me op Napoli", vertelt Benítez op politiek correcte wijze aan France Footbal. "Ik weet echter niet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik ben in het verleden al coach geweest in Spanje en Engeland en ik heb er geen problemen mee een nieuwe competitie te proberen."

Wedden

Meer odds

Vooral die laatste zin houdt de Franse media bezig, omdat de geruchten dat de Spanjaard het stokje van Lauren Blanc in de voor hem nieuwe Franse competitie overneemt daardoor alleen maar hardnekkiger worden. 

Bij Paris Saint-Germain beschikt Blanc, evenals Benítez in Italië, over een aflopende verbintenis. De club waar onder meer Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel onder contract staan, zou daarom op zoek zijn naar een nieuw gezicht. Benítez lijkt er in ieder geval wel oren naar te hebben. "Het moet wel de juiste aanbieding zijn en bij de juiste club", blijft hij mysterieus.