Fenomenale Huntelaar lacht en baalt: Je zag dat ze niet zelfverzekerd waren
Real ternauwernood door na goals Huntelaar

Fenomenale Huntelaar lacht en baalt: "Je zag dat ze niet zelfverzekerd waren"

10-03-2015 23:20
3

Klaas-Jan Huntelaar was dinsdag de grote man bij Real Madrid - Schalke 04 (3-4). De aanvaller van de Duitsers zorgde met twee goals voor de nodige spanning, maar zag dat Schalke net tekort kwam voor de volgende ronde.

"Als team hebben we een goede prestatie geleverd. Het was jammer dat we vlak voor rust de 2-2 tegen kregen. Anders had je nog 45 minuten om tot die marge van twee goals te komen. Het was een slecht moment van ons, we gaven het te gemakkelijk weg", aldus Huntelaar na afloop tegenover NOS.

"Misschien zat er uiteindelijk iets meer in voor ons, want we kregen nog die kans via Höwedes plus een paar kleine momentjes. We zochten echt naar die goal, om met twee goals verschil te winnen. Dan waren we een ronde verder. Maar helaas is dat niet gelukt", vervolgt Hunter. "We wilden een wonder. Het publiek keerde zich tegen Madrid, zeker op het laatst én ook al in de eerste helft. Je zag dat ze niet zelfverzekerd waren, daar wilden we van profiteren."

Zoals gezegd door Huntelaar lukte het bijna, mede dankzij twee treffers van de spits. De goals waren extra speciaal, omdat hij ze scoorde in Madrid, op bezoek bij zijn voormalig werkgever Real. "Het is mooi om hier te spelen, op een perfecte mat. Wat mij betreft het mooiste stadion waar je kan spelen. En die laatste goal, die zat er lekker in, ja."