Dreigend vertrek steunpilaren: 'Kans bestaat dat die jongens vertrekken'
"Zorgvuldigheid ging in dit geval boven snelheid"

Dreigend vertrek steunpilaren: 'Kans bestaat dat die jongens vertrekken'

12-03-2015 20:06
1

De kans is aanwezig dat spelers als Marko Vejinovic en Davy Pröpper aankomende zomer vertrekken bij Vitesse. Peter Bosz vroeg in aanloop naar zijn contractverlenging bij de Arnhemmers naar duidelijkheid.

"Ik wilde heel goed met de club praten, je gaat na twee jaar bij Vitesse toch weer een nieuwe periode in. Zorgvuldigheid ging in dit geval boven snelheid", meent Bosz in gesprek met Omroep Gelderland.

Met welke selectie hij komend seizoen werkt, is niet bekend. "Dat is natuurlijk een onzekere factor. Er bestaat een kans dat jongens als Pröpper en Vejinovic vertrekken. Ik wilde weten wat er mogelijk is als die jongens wel of niet vertrekken. Ik wilde daar duidelijkheid over."

Andere clubs waren volgens de trainer niet in de race voor zijn handtekening. "Ik vind dat je daar alleen over na moet denken als een andere club zich aandient. Dat is niet gebeurd. Dus was ik alleen bezig met Vitesse", aldus Bosz, die daarmee de geruchten over een vertrek naar Feyenoord in de ban deed. "Ik hoefde ook niet bang te zijn dat ze voor een andere trainer zouden kiezen", wist de oefenmeester.