Oud-Ajacied onderweg naar Sevilla: Zou een geweldige aankoop zijn
Middenvelder is aan het eind van het jaar transfervrij

Oud-Ajacied onderweg naar Sevilla: "Zou een geweldige aankoop zijn"

13-03-2015 11:20

Michael Krohn-Dehli is onderweg naar Sevilla. Op dit moment speelt de oud-middenvelder van onder meer RKC Waalwijk, NAC Breda en Ajax bij Celta de Vigo. Zijn contract daar loopt echter af en in de wandelgangen wordt gezegd dat hij inmiddels medisch is gekeurd in Sevilla.

Het Spaanse Cadena COPE claimt dat de 31-jarige Deen een driejarig contract gaat tekenen bij Sevilla. Naar verluidt hadden ook Premier League-teams als Tottenham Hotspur interesse in de middenvelder, maar zijn keuze lijkt dus gemaakt. Krohn-Deli is overigens een belangrijke basisspeler bij de ploeg uit Vigo. Hij speelde tot nu meer dan negentig wedstrijden in drie seizoenen voor de Spaanse club.

Krohn-Deli verliet het Deense Bröndby voor Celta na een uitstekend EK met Denemarken in 2012. Hij scoorde op dat toernooi tegen Nederland en Duitsland.  Overigens heeft Liverpool-huurling Iago Aspas, die verhuurd is aan Sevilla, aangegeven open te staan voor de komst van Krohn-Dehli. "Ik kijk tegen hem op. Hij zou een geweldige aankoop zijn voor Sevilla", vertelde hij aan Marca.